HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [GA]Application

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tempest

avatar

Posts : 4
Reputation : 1
Join date : 2016-09-02

PostSubject: [GA]Application   Fri Sep 09, 2016 6:39 am

Character Name:Tempest
Character Gender:Female
Character Class:Force Archer

1. How long have you been playing cabal online?
Answer:Since 2014 im playing Cabal Online
2. There are six different classes or character in the game. What are their characteristics and specialties?
Answer:Warior  panic cry is still strong, a lot of party buffs, good party BM3 synergy,party buffs, panic can be gamechanging, tanky with good AOE, high HP,High HP, diverse skill combos, dmg reduce
Force Blader:The De Buffs of Force Blader is very special because the debuffs of force blader is unmovable.
Blader:the special of blader is  Fast and High DPS. in the war is Intuition and Natural Hiding allow for better survivability. High burst damage from AoF and IB can wipe out mobs of opponents especially when combined with Intuition and Natural Hiding. Curse dodge is essential in maintaining the survivability of ALL party members. Great for killing Guardians
Force Archer:The special of Force Archer is Mediocre M-Atk,Fast-casting spells,Specialist in Healing (Best Healer),Longest Range Attack
Wizard:The Special of Wizard is High Mobility (Blink + Dash),AoE Skills OP with BM2,High Regen Buffs,SI buff (Most important buff in war)
Force Shielder:The Special of Force Shielder is Introduction
Skills
Runes
Combos & Skill Bars
Optimal BM3 Synergy Usage
Additional Notes
Gear Builds
3. There are six common dungeons in the game namely Lake in the Dusk, Ruina Station, Tower of Dead B1f, Volcanic Citadel, Tower of Dead B2f, and Forgotten Temple B1f. What are the requirements in order for a character to enter into these six different worlds?
Answer:Character Level
4. Where do Chaos Sets and Chaos Weapons drop?
Answer:Epaulet of Dead B3F and Forriben islands
5. How can one go to Mutant Forrest and Pontus Ferrum? Indicate here the requirements and procedure.
Answer:it use return Stone
6. What is a Nation in the game? How can a character get a Nation?
Answer:Caps is 1234561 and Procyon is 1234562
7. Site one of the technical problems in the game. How will you manage such problem if someone is asking you?
Answer:I will answer the question that our site is still being finalized
8. Differentiate Spam from Scam. Site some examples.
Answer:Spam is irrelevant or inappropriate messages sent over the Internet to a large number of recipients . The scam is deceitful else
9. In a given situation when no staff members are online, and you noticed an abusive player PK’ing your character or
other players with no reason, what will you do?
Answer:ok for me not to grow up the mess
10. Why do you want to be a GA?
Answer:to test you on how to become part of the Staff
11. Why should we hire you? What are your potentials for being a GA?
Answer:I got to help players with problems in the game
12. If you have given a chance to do your job as GA, what can you do or contribute to our server?
Answer:I will help those players which problems in the server or site etc.
Your Real Name:Charles Andres
Age:14 years old
Gender:Male
Location:Taytay,Rizal
Facebook Link :https://www.facebook.com/charles.andres13
Back to top Go down
View user profile
 
[GA]Application
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Beto's application
» death knight application ( blood elf)
» DETH application
» Survivor: Oh Craps (Application/Rules/Description)
» Application for Petrified, Hail to the Sendori

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: CABAL POISON Information :: STAFF RECRUITMENT :: STAFF APPLICATIONS-
Jump to: